Jdi na obsah Jdi na menu

 


Zdravíme návštěvníky našich stránek. Budeme rádi, pokud zde zanecháte "svoji stopu", tj. vyjádříte se k našim stránkám, uvedete, co se Vám zde líbí, co se Vám nelíbí, o co byste naše stránky obohatili Vy, upozorníte na nepřesnosti v textu, chyby v určení rostlin nebo živočichů apod. Uvítáme i Vaše doporučení, kam se stojí za to podívat. Pokud rádi vyrážíte do přírody a touláte se (ať už po svých nebo na kole), zanechejte odkaz k Vám. Rádi k Vám nakoukneme. Tím, že nám zde zanecháte nějakou zprávu či vzkaz, dáváte nám i signál, že tyto stránky mají nějaký smysl. Svoji zprávu tu zanechejte formou komentáře (viz. formulář dole).                     Ivča a Jirka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

RE: spolupráce

(Ivča + Jirka, 15. 12. 2008 22:04)

Ahoj Míro,
zareaguji Ti přímo na Tvůj mail. Díky za návštěvu a nabídku.
J.

Spoluprace

(Mira alis rytir, 15. 12. 2008 14:51)

Ahojky, pri hledani pripadnych nadsencu, kteri radi cestuji a foti krasy CR jsem narazil i na Vas web. Chtel bych se zeptat na spolupraci pri tvorbe stranek, ktere delam uz nekolik let a lezi na adrese http://expedice.rps.cz. Jedna se predevsim o tvorbu lokalit a poskytnuti fotografii do databaze turistickych cilu v CR, ale moznosti je daleko vic. Kontakt na mne je Miroslav Kamler ,mobil: +420733572393, kamler@seznam.cz , ICQ:293-249-101 . Tato nabidka plati pro kazdeho kdo by chtel spolupracovat. S pranim pekneho dne se louci Mira.

RE:Ahoj tuláci

(Ivča + Jirka, 15. 12. 2008 8:04)

Ahoj Hynku,
děkujeme za pochvalu. A pokud jsme ještě inspirovali, tak stránky svůj účel určitě splnikly. Až nebudeš vědět kam, tak se zase zastav. Třeba zde zase objevíš něco nového.
Měj se,
I+J

Ahoj tuláci

(Hynek, 14. 12. 2008 22:30)

Ahoj Jirko a Ivčo, děkuji za vzkaz v návštěvní knize na www.hynna.net, díky němuž jsem objevil tyto vaše stránky. Koukám že zde rozhodně načerpám inspiraci pro výlety po naší vlasti (do Austrálie se zatím nechystám), takže rozhodně chválím, ještě jednou děkuji a přidávám si vás do oblíbených :-)
Mějte se fajn.

RE:Zdravím z "Toulek"

(Ivča + Jirka, 14. 12. 2008 22:14)

Také děkujeme za návštěvu a s odkazem samozřejmě souhlasíme a máme radost, že se Ti u nás také líbilo. Také chceme dát do budoucna na našich stránkách odkazy na „spřátelené“ webovky s obdobným zaměřením. Určitě (nebudeš-li proti) tam dáme odkaz i na Tvoje, zaslouží si to. Letos jsme moc nezaháleli, to je pravda. A jestli čas a jiné okolnosti dovolí, určitě frekvenci měnit nebudeme. Tak zase někdy…
I.+J.

Zdravím z "Toulek"

(Didi, 14. 12. 2008 15:18)

Díky moc za vzkazík v mé návštěvní knize! Jsem strašně ráda, když na mé stránky zavítá někdo podobného ražení a najde na nich inspiraci pro své toulání. Jak vidím, Vy také rozhodně nezahálíte! Máte úžasné fotky a skvělé stránky! Pokud dovolíte, přidám si je do svých odkazů na Toulkách. Ráda se k Vám budu vracet. Přeji mnoho dalších krásných obrázků a zážitků! Třeba Vás při některé toulce potkám... :-)

RE: příroda u nás je úžasná...

(Ivča+Jirka, 15. 11. 2008 16:33)

My také nejsme žádní motýlí odborníci. Díky focení a následnému určování nám občas nějaký v paměti utkví.
I+J

příroda u nás je úžasná...

(Arťas, 13. 11. 2008 16:42)

... a Vaše forma prezentace to jenom umocňuje. Vaše stránky mě mile překvapily, hned jsem si je dal mezi oblíbené. Přeji, ať Vám nasazená laťka vydrží a frekvence příspěvků také.
A.

PS:
Na sbírku motýlů bych asi nikoho lákat nemohl, protože se v nich nevyznám. Do dnešního dne jsem jen rozlišoval bělásek, žluťásek, modrásek a babočka paví oko. Díky Vám ale už poznám okáče. :-)))

Re: pozdrav z Austrálie

(Ivča + Jirka, 18. 8. 2008 20:42)

Ahoj Mončo a Honzo,
díky za milé řádky. Jsme rádi, že jste úspěšně zvládli putování po Austrálii (doufáme, že bez větších pohrom). Určitě jste ještě plní zážitků. Vše, co jste absolvovali, musela být nádhera. Zcela souhlasíme, že krásně je všude, pokud to člověk dokáže vnímat. Český ráj je skvělý tip a lze jen souhlasit. Byli jsme tam asi 4x a rádi se tam vracíme (naposled vloni). Jenže takových míst, která nás v Česku okouzlila, je spousta (např. Českosaské Švýcarsko, Broumovské stěny, Šumava, Krkonoše, Jeseníky, Beskydy, Podyjí… a ve výčtu můžeme ještě chvíli pokračovat). Vždy se nějak snažíme naše oblíbená místa postupně prostřídat a hlavně objevovat stále nová zákoutí..., ale to bychom se moc rozepsali. Však jak jste si všimli, něco jsme i zvládli letos... :-))
Budeme se těšit na Vaše nové fotky z putování po Aussie, mějte se a zatím,
I+J

Pozdrav z Austrálie

(Monča a Honza, 18. 8. 2008 13:48)

Tak jsme si konečně udělali čas a po návratu do naší základny Perthu (tobě Jirko jistě dobře známé) jsme se pokochali krásou vašich fotek. No už se domů po takovém lákadle těšíme. Mám pocit, že je úplně jedno, kde člověk je, všude je krásně, pro toho, kdo to umí vnímat a ocenit. Mám jeden tip, možná pro vás už dávno probádaný-Český ráj, tam bychom mohli být několikrát do roka a pořád je co objevovat.

RE:

(Ivča a Jirka, 14. 8. 2008 13:35)

Děkujeme pěkně, tolik chvály..., ještě abychom zpychli, to by nám chybělo... :-)))
I+J

K fotogalerii

(SandoKando, 4. 8. 2008 15:39)

Tak to je mazec, přímo fičááák... Gratuluji, nádhera, nemá to chybu, krásné fotky, krátké a přitom záživné popisky..., u nás je fakt nádherně. Musím tu naši matičku více procestovat. Chvílemi jsem měl pocit, jako bych tam byl s Vámi... :))) Já si snad něco podobného pořídím také, ale určitě to nebude tak skvělé, neboť laťku jste mi dali hodně vysoko. Budu se těšit na vaše další putování...
Sando

RE:

(Ivča+Jirka, 3. 8. 2008 18:00)

Děkujeme za upozornění. Byla to jedna z variant, o které jsme přemýšleli, ale nakonec jsme ji zavrhli (zejména, když jsme objevili stavbu opakovaně během "pár" metrů) :-)). Jsme potěšeni, že se fotky líbily, přijďte zase...
I+J

penzista@atlas.cz

(penzista, 3. 8. 2008 15:58)

Fotky z Broumovska jsou nádherné. Pouze ta stavba pro dělníky není pro dělníky, ale slouží lovcům jako číhadlo na vysokou.

RE:

(Ivča + Jirka, 23. 7. 2008 17:29)

Ahoj Vláďo,
děkujeme za pochvalu. Jsme rádi, že se ti u nás líbilo.

I+J

Ke stránkám

(Vláďa, 23. 7. 2008 12:10)

Jo a úplně jsem zapomněl - tyhle stránky se Vám povedly úplně dokonale - přesně ladící ke svému obsahu a cíly - jsou decentní, jemné...prostě super! ;o)

Tak se to dělá....

(Vláďa, 23. 7. 2008 12:09)

Ahojte!! Konečně jsem si taky našel chvilku, kdy jsem si řekl, musím se na ty fotečky podívat. Pěkné snímky a určitě i vzpomínky. Z "foťáckého" hlediska místy hodně závidím ;o) Některé kouty znám nebo jsou mi alespoň povědomé, ale koukám, že je i v naší poměrně malé zemičce stále co objevovat a obdivovat ;o)) Pomalu začínám s Denny taky razit do přírody, i když se zatím nechce svých jistot v podobě večerní sprchy vzdávat :o))

RE:

(Ivča+Jirka, 13. 7. 2008 0:05)

Díky všem za reakce a komentáře. Potěší...
I.+J.

Nádherné fotky

(Alča, 8. 7. 2008 11:23)

Zdravím Vás,
Vaše fotogalerie mě dostala. Strávila jsem zde více než hodinu a nelituji... :-))) Krásné "brouzdání" . Vyhlídky v Jizerkých horách mě přímo očarovaly. Budu se tam muset někdy vypravit. Váš úvodník nelhal, díky za inspiraci.
Alena

Hurá do přírody

(Kanta, 5. 7. 2008 13:55)

Čauky oběma,
moc inspirující. Letím do přírody, ať mám aktivní zážitky. Ráda se sem zase vrátím. Tak zatím,
K.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »