Jdi na obsah Jdi na menu

 


Zdravíme návštěvníky našich stránek. Budeme rádi, pokud zde zanecháte "svoji stopu", tj. vyjádříte se k našim stránkám, uvedete, co se Vám zde líbí, co se Vám nelíbí, o co byste naše stránky obohatili Vy, upozorníte na nepřesnosti v textu, chyby v určení rostlin nebo živočichů apod. Uvítáme i Vaše doporučení, kam se stojí za to podívat. Pokud rádi vyrážíte do přírody a touláte se (ať už po svých nebo na kole), zanechejte odkaz k Vám. Rádi k Vám nakoukneme. Tím, že nám zde zanecháte nějakou zprávu či vzkaz, dáváte nám i signál, že tyto stránky mají nějaký smysl. Svoji zprávu tu zanechejte formou komentáře (viz. formulář dole).                     Ivča a Jirka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

perfekt inspirace:)

(Mawenzi, 15. 2. 2011 21:11)

na vase stranky jsem se dostala dnes prvne, ale fakt moc pekne fotky, povidani a tipy, kam na vylet:) ja za zivot nezvladla snad co vy za rok:) ale uz se tesim, ze letos se do toho opru. Jsem rada ze nejsem jediny exot, co ma rad ceskou krajinu:)

Re: perfekt inspirace:)

(Ivča + Jirka, 15. 2. 2011 23:54)


Ahoj Mawenzi (to je hora nebo pohoří v Tanzanii, ne? :-)), díky za pochvalu fotek, povídání i tipů. A jestli to skutečně považuješ za inspiraci, tak co více si přát… ;-D Naše zemička není moc velká, ale určitě zde máme spoustu míst, která za návštěvu stojí (a přitom většina lidí o některých místech nemá ani tušení) a málokdo to za svůj život zvládne alespoň trochu prochodit. A takových exotů je nás více, neboj. :-))) Tak zase někdy nakoukni. Rádi Tě tu „uvidíme“.
I+J

Re: Re: perfekt inspirace:)

(Mawenzi, 16. 2. 2011 14:02)

S Mawenzi máte pravdu, je to hora v Tanzánii:) Můžu si dát váš odkaz na můj web? mawenzi.cz ať můžete schválit:)

Re: Re: Re: perfekt inspirace:)

(Ivča + Jirka, 18. 2. 2011 23:38)

Ahoj, jasně, není problém. Budeme potěšeni. :-)
I+J

Paráda!

(Dan Řečínský, 31. 1. 2011 13:13)

Ahoj Ivčo a Jirko,
na vaše stránky jsem narazil zcela náhodně, ale hned jsem si je zamiloval! Jsou prostě super! Také s přítelkyní rádi cestujeme a vaše stránky se pro nás od této chvíle stávají opravdu skvělou inspirací, na několika místech jsme již byli, ale jak jsem viděl vaše fotky a popisky, mimochodem je vidět že jsou vytvořené s láskou :-)), tak mám velkou chuť se na ta místa opět vrátit. V současné chvíly jsme trošku "přibržděni:-))" dvěma přírůstky v rodině, ale hned jak prckové povyrostou tak se moc těším, že je budu moci vzít na tato krásná místa a objevovat i ta další.
Moc vám oběma děkuji za to co děláte, neznám stránky o cestování které by byly vytvořeny s takovou láskou k cestování jako jsou ty vaše!
Přeji vám hodně štěstí v dalším objevování krásných míst a těším se až se tady s nimi seznámím.
Dan

Re: Paráda!

(Ivča + Jirka, 31. 1. 2011 22:18)

Ahoj Dane,
hezká pochvala, a ještě lépe se to čte.:-) Moc prima povzbuzení do našeho dalšího pokračování. Jestli to děláme s láskou, jak píšeš, to nevíme. Ale děláme to proto, že nás to baví, a je to vlastně pro nás taková další forma aktivního relaxu. Ale s popiskama je to někdy náročně. :-))
No a jestli sis naše stránky po náhodném zhlédnutí hned takto zamiloval, tak to byla láska na první pohled. Tak to budeme mít dalšího z pravidelných návštěvníků… :-)
A pokud jde o prcky, tak neboj, to se rychle odbrzdí. Čas letí jako blázen. Občas obdivujeme, s jakými ratolestmi se někteří rodiče vydávají na svých bedrech na túry. To ale neber jako návod a radu. ;-) Občas nám to skoro přijde spíše jako hazard a přičítáme to věku některých rodičů.. Ale oni asi ví, co dělají a přijde jim to zcela samozřejmé.
Měj se a zase někdy. I+J

Nejen inspirace, ale i motivace, díky:)

(Vašek Kubeček, www.ursus.cz, 22. 1. 2011 10:13)

Ivčo a Jirko, díky moc za motivaci k dalším výletům! Co se týče webu, rozhodli jste se jít cestou "v jednoduchosti je krása" a to je dobře. Je to tu pěkně přehledné, vše je po ruce. A ten obsah! Opravdu propracované do detailu, člověk si jen neprohlíží fotky, ale taky si pořádně počte a dozví se spoustu zajímavého. Jako vystudovaný biolog taky oceňuji jak už mnozí přede mnou popisy rostlin i živočichů včetně jejich fungování a úlohy v krajině. To je supr. Spojili jste vlastně fotogalerie a tipy na výlet v jedno:) Jediné co bych osobně uvítal je větší rozlišení fotek, ale to možná vzhledem k určenému prostoru na serveru není možné (zvlášť pokud používáte nějaký free hosting..) No nic, jdu si doprohlížet stolové hory v Polsku, to mě fakt zaujalo, snad se tam brzo podívám:) Tak ať se Vám oběma daří objevovat stále nové a nové střípky inspirace v naší krásné zemi (a nejen tam;-) Vašek

Re: Nejen inspirace, ale i motivace, díky:)

(Vašek Kubeček, 22. 1. 2011 13:08)

Už jsem přišel na to, že po kliknutí na fotku se obrázek zvětší:)

Re: Re: Nejen inspirace, ale i motivace, díky:)

(Ivča + Jirka, 22. 1. 2011 15:47)

Ahoj Vašku, děkujeme za návštěvu a milé řádky. Tolik chvály si snad ani nezasloužíme… :-) Na zvětšení fotek jsi hned přišel. Problém je ale skutečně, jak jsi správně zmínil, v kapacitě prostoru. Dříve jsme dávali do fotogalerií docela „velké plachty“, ale když jsme viděli, jak nám začínala ubývat kapacita, přešli jsme asi po roce na úspornějších 640x480. Pokud jde o názvy rostlin a živočichů, lze vysurfovat na internetu spousty nádherných fotogalerií. Všimli jsme si ale, že až na pár výjimek se jedná o „nepojmenované“ fotky. Přijde nám to hrozná škoda. My patříme mezi ty blázny, kteří když něco objeví, a neví jak se to jmenuje, tak to prostě musí určit a zároveň se chceme o daném druhu něco dozvědět. Jednak je v tom jakási zvědavost, ale hlavně se rozšiřujeme své obzory. A tak jsme si před pár lety řekli, proč se nepokusit o naše občas pracně získané poznatky podělit a udělat trochu nevtíravou osvětu. A protože moc rádi turistikujeme, tak jsme si říkali, že třeba někdo uvítá, když půjde trasu a bude vědět, co tam může objevit a nejen, že tam „lozí nějací brouci a rostou žluté kytky“ :-). Jinak „Stolovky“ jsou prima a určitě se tam chceme zase někdy vrátit. Také se tam vydej, nebudeš litovat. Měj se a vyřiď pozdravy z Brna všem ursusákům. I+J

ad PP Střední Pojihlaví

(Honza Liškař, 20. 12. 2010 11:21)

Vážení,
děkuji za krásné momentky z vašeho putování okolo řeky Jihlavky, hlavně v okolí Templštýna. Je to krajina celého mého života, pod "Templák" jezdím od svých 5ti let, tzn. od roku 1955 (!!!). Ještě dodedávna jsme tam měli chatu - bohužel měli.
Přeji vám oběma moc dalších poutí po našich luzích a hájích, máte i moc hezký a jednoduchý web.
Zdraví
Honza Liškař
Kratochvilka

Re: ad PP Střední Pojihlaví

(Ivča + Jirka, 20. 12. 2010 21:35)

Honzo,
děkujeme za návštěvu i za pochvalu webu. Okolo Templáku je opravdu krásně. Už jsme tam párkrát byli, ale zřejmě máme pořád co dohánět. Určitě se do těchto míst zase rádi vrátíme. Snažíme se hledat také nová místa a pořád nás udivuje, kolik jsme toho ještě stále neviděli…:-)
Tak se třeba zase někdy tady „uslyšíme“.
I+J

moc pekne

(josef kromer, 19. 12. 2010 15:30)

zdravim za t.o moisidis ! na vetsine mist jsem byl at sam nebo s kamarady tak snad mohu posoudit

Re: moc pekne

(Ivča + Jirka, 19. 12. 2010 17:55)

Děkujeme za pochvalu a zdravíme T.O.Moisidis! To bude Chvojince, že? Moc hezké místo… :-))

Zdravím

(janiko, 16. 11. 2010 18:04)

Prošla jsem si některé vaše výlety a určitě se opět vrátím.S mužem také velmi rádi cestujeme,jezdímě po celé republice a jelikož bydlíme na kraji Šumavy (Vodňansko) zajíždíme i na Německou stranu šumavských lesů.Fotky mám na stránkách www.janiko.cz hlavně v sekci projekt 365 dní.Třeba se někde potkáme..

Re: Zdravím

(Ivča + Jirka, 16. 11. 2010 22:15)

Také zdravíme, nakoukli jsme na stránky také a rádi se vrátíme. Mimochodem moc hezké fotky Ostrého a vodopádů na německé straně. Šumavu máme moc rádi, žijete na hezkém místě. Tak zase někdy příště...

RE: Přítelé přírody

(Ivča + Jirka, 25. 10. 2010 16:40)

Děkujeme Pavlo za milý pozdrav. Do Bílých Karpat jezdíme docela pravidelně nepravidelně. Takže nikdy nelze vyloučit, že se objevíme na Uherskobrodsku. :-) Víme, že je u Vás krásně, ale kde v té naši zemičce není… Slibovat teď ale něco nechceme, zejména když ještě netušíme. :-) Pro případný kontakt by bylo vhodné zanechat e-mailovou adresu.
I+J

Přátelé přírody

(Pavla Stanová, 25. 10. 2010 13:16)

Pěkný den přejí a podzimní vůní stromů a listí . Ráda čtu vaší stránku velice jsem spokojená a štastná ráda bych Vás přivítala zde je moc krásně . Pokud jste byly tady na Vlčnovských koutku u Uherskýho brodu tak Vás mile ráda přivítám . Ráda bych se chtěla zůčastnit Vaších výprav a cestování po krají a přírody . Pěkný zatím dny podzimu srdečně Vás zdravím děkují za odpis Pavla

RE: Uznání

(Ivča + Jirka, 17. 10. 2010 2:06)

Ahoj mlčící-nemlčící většino, děkujeme za milý příspěvek. Ten bychom si mohli dát rovnou na úvodní stránku. :-) Milé, díky. Můžeš se ozvat i dříve než za 5 let.
I+J

Uznání

(Alada, 16. 10. 2010 14:15)

Už na Vaše stránky chodím cca 3/4 roku, ale ještě jsem se zde nikdy nezvěčnila. Činím tak z roho důvodu, abyste věděli, že máte určitě řadu "skrytých" návštěvníků, kteří nemají potřebu zde cokoliv komentovat, nebo se vyjadřovat. To co děláte, je naprosto úžasné a díky způsobu prezentace Vašich výletů i ojedinělé. Znám spoustu webů, kde najdu tipy na výlety, ale nikdy se tam nedozvím o přírodních zajímavostech, co tam roste, létá, leze..., a přitom si na své mohou přijít i milovníci památek. Byl to skutečně výborný nápad, ke kterému je potřeba určitý přehled a orientaci. Věřím, že Vám vezme zpracování jednotlivých hodně času, ale věřte, že někteří jsme Vám za to vděční. Díky, díky... :-)) Je úžasné, že někdo dělá něco takové i pro nás ostatní v dnešní době za "dara".
Tak jsem se jednou rozepsala za mlčící většinu. Asi jsem si to vybrala na dalších 5 let. :-)

RE: Pozdrav

(Ivča + Jirka, 18. 7. 2010 21:44)

Ahoj, díky za návštěvu u nás a za pochvalu. Pokud zde najdete inspiraci, bude nás to těšit. Aktualizaci až v zimních měsících naprosto chápeme. Také se přes zimu věnujeme zpracování fotogalerií z léta. :-)
Mějte se, přejeme hezké výlety do přírody a dobré světlo.
I+J


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »