Jdi na obsah Jdi na menu

 


Zdravíme návštěvníky našich stránek. Budeme rádi, pokud zde zanecháte "svoji stopu", tj. vyjádříte se k našim stránkám, uvedete, co se Vám zde líbí, co se Vám nelíbí, o co byste naše stránky obohatili Vy, upozorníte na nepřesnosti v textu, chyby v určení rostlin nebo živočichů apod. Uvítáme i Vaše doporučení, kam se stojí za to podívat. Pokud rádi vyrážíte do přírody a touláte se (ať už po svých nebo na kole), zanechejte odkaz k Vám. Rádi k Vám nakoukneme. Tím, že nám zde zanecháte nějakou zprávu či vzkaz, dáváte nám i signál, že tyto stránky mají nějaký smysl. Svoji zprávu tu zanechejte formou komentáře (viz. formulář dole).                     Ivča a Jirka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Moc hezké

(Dali, 22. 3. 2009 23:37)

Vlastně náhodně, po zadání bledulí do Google, jsem se dostala na vaše stránky a už jsem se bála, že tu zapustím kořeny. Máte tady toho požehnaně a jedno lepší než druhé. Spousty krásných fotek, nádherná příroda, v rozumné míře texty..., prostě paráda :-)). Pokračujte v tom dále, už jsem si vás hodila do záložky oblíbené. Tak ahoj příště.

RE: Pozvánka a Chlébské

(Ivča + Jirka, 13. 3. 2009 20:21)

Ahoj Hynku,
díky za návštěvu i za pozvání. Ty fotky z Islandu vypadají fakt lákavě. Jestli jenom trošku vyjde čas, tak se zastavíme a podíváme. Třeba to do 6.4. stihneme. Nakonec Kuřim je kousek.
Držíme pěsti, ať Ti to v neděli v Chlébské vyjde. Každopádně počasí nemůžeš mít horší, než jsme měli my. :-) I tak to ale stálo za to a jaro na nás dýchlo. Měj se a dobré světlo.
I+J

RE: Údolí Chlébského potoka

(Ivča + Jirka, 13. 3. 2009 20:13)

Děkujeme a neboj, určitě také na něco narazíš. Ještě se nám nestalo, abychom na nějakém výšlapu něco pěkného nepotkali. :-) Stačí jenom koukat. :-) Ale vrátit se sem můžeš vždy.

pozvánka

(Hynek, 13. 3. 2009 14:02)

Jinak ještě jsem zapomněl, kdyby jste náhodou měli ve všední dny cestu přes Kuřim a chtěli mrknout na výstavu fotek pořízených při loňském výletu na Island, tak stačí navštívit místní knihovnu. Bližší info najdete na : http://www.hynna.net/vystava.php

Chlébské

(Hynek, 13. 3. 2009 13:52)

Tak jsem sem zase po delší době zavítal, na Chlébské se chystám tuto neděli ráno, tak doufám že ten týden nesmělého jara bledulkám ještě trošku pomohl. Mějte se krásně a šťastné cesty :-)

Údolí Chlébského potoka

(Fořtík, 13. 3. 2009 13:28)

Ta vaše galerie k údolí Chlébského potoka je nádhera. Nikdy jsem ještě nic takového neviděl. Přijde mi neuvěřitelné, že v tomto počasí někde něco takového roste. Já snad v tom vichru půjdu také někam na čumendu. Úplně jste mě vydráždili, a to se mi často nestává. Asi to chce ale vědět kam. Naprosto tuším, co najdu já...
Asi pak zase skončím ve Vaši nádherné fotogalerii. :-)

RE:Zdravím

(Ivča + Jirka, 10. 3. 2009 21:25)

Jéé, ahoj, chvíli jsme se "neviděli"... :-) Není zač, jarních fotopozdravů není nikdy dost. Počasi teda včera bylo docela katastrofální, ale z fotek to tak asi nevypadá. Z těch už klepe na dveře jaro. Už aby ty dveře ale otevřelo pořádně. :-) Jak se začne oteplovat, začne to přibývat i na našich stránkách, tak se zase ukaž.
I+J

Zdravím

(melanitta, 10. 3. 2009 20:02)

tak jsem k Vám zase zavítala :-) díky za krásný jarní pozdrav v poslední galerii.

RE:Brno_Příbor

(Ivča+Jirka, 28. 2. 2009 20:22)

Děkujeme za záznam v naší návštěvní knize. Beskydy máme také rádi, o čemž jistě svědčí i naše titulní fotka na našich stránkách (výhled z výplazu na Lysou směrem na Ondřejník). Trasa Příbor-Brno (Líšeň) na kole..., to teda smekáme. Je prima, že někdo jiný si může na našich stránkách prohlédnout fotky míst, které sám navštívil a hlavně, že ho vůbec zajímají. Lesní lom nedaleko Klajdovky i střelnici u Šobesu známe.
I+J

Brno -Příbor

(Vena, 28. 2. 2009 12:47)

Na Váš WEB jsem narazil v návštěvní knize na webu od KRTKA.Jezdím na kole a chodím po Bezkydech(mám 70 let).Už jsem jel Příbor -Líšeň( 2006),kde bydlí dcera a za 2 dny zpět.S vnučkou chodím do Lesního lomu poblíž Klajdovky. Před 50 lety jsem chodil střílet na střelnici vedle Šobesu.Až prohlédnu Vaše fotky,tak se třeba ozvu.Mějte se.

RE:Pozdrav

(Ivča + Jirka, 26. 2. 2009 10:25)

Ahoj Davide,

díky za návštěvu a za pochvalu. My už se teď těšíme, až jaro zaklepe na dveře a vyrazíme fotit probouzející se přírodu. Příští týden se chceme podívat, jestli už začínají bledule. Tak zase někdy, měj se hezky,
I+J

RE:Diskuzní fórum

(Ivča + Jirka, 26. 2. 2009 10:20)

Ahoj,
už jsem se zaregistroval a nechal svoji malou stopu. Pokračování příště... :-D
J.

Pozdrav

(David, 26. 2. 2009 8:18)

Zdravím kolegy fotografy :-) Konečně jsem si taky našel chvilku, abych se trochu potoulal po vašich stránkách, moc se mi tu líbilo, z fotek čiší pohoda, jsou moc pěkný, jen tak dál. Mějte se fajn
David
www.sweb.cz/sedlonov.polom

Diskuzní fórum

(Didi, 25. 2. 2009 8:10)

Přeji hezký den, ráda bych Vás pozvala na své nově založené diskuzní fórum o cestování (nejen) po České republice. Fórum je dosud nezavedené, málo obsáhlé, nevychytané a hledá své první uživatele. Máte-li zájem podílet se na jeho chodu a rozvoji nebo jen občas přispět a sdělit své dojmy z cest, můžete se zaregistrovat na http://www.toulkypocechach.com/forum/index.php. S pozdravem, Didi

RE:Ahoj a děkuji

(Ivča a Jirka, 14. 2. 2009 23:49)

Ahoj Karle,
děkujeme za návštěvu našich stránek, kterou jsme opětovali a zanechali vzkaz u Tebe. Tak zase příště.
I+J

Ahoj a děkuji

(Karel, 14. 2. 2009 22:54)

Nějak mi došla inspirace a tak tady bloudím a hledám. A tady jsem našel, děkuji, Karel
www.parfotek.estranky.cz

RE: Vzpomínky

(Ivča a Jirka, 10. 2. 2009 22:54)

Také zdravíme a děkujeme za milé řádky. Samozřejmě je příjemné číst, že můžeme našimi stránkami někomu vyvolat vzpomínky, případně potěšit. A jestli dokonce přinášíme i nějaké poučení, tak to už je jen další bonus navíc. Můžeme slíbit, že budeme v dokumentování našich výprav pokračovat. Přejeme hodně zdraví a spousty našlapaných kilometrů, i když třeba jen v okolí Vašeho bydliště.
I+J

Vzpomínky

(milusefranta@gmail.com, 10. 2. 2009 12:35)

Ahoj Ivčo a Jirko,děkujeme za krásné stránky.Většinu tras Vašich výletů jsme kdysi prošli, ale nedívali jsme se vždycky dobře. Mnohé jsme neviděli.Dnes jsme už staří a musí nám stačit vycházky v okolí bydliště. Nad Vašemi stránkami už jen vzpomínáme, potěšíme se ale i poučíme. Děkujeme moc! Zdraví m + t.

RE: Líbí se mi tady

(Ivča a Jirka, 7. 2. 2009 1:01)

Děkujeme, samozřejmě nás to těší. My se v kytkách, broucích, motýlech... spíše jen orientujeme. Po nafocení přichází etapa určování a tím, jak už jsme někde níže uváděli, se učíme. Je pravda, že občas něco v paměti utkví. :-)
I+J

Líbí se mi tady

(Beda, 6. 2. 2009 15:50)

Ahoj, musím moc pochválit, už jsem tady byl několirát a budu v tom pokračovat. Fotek tu máte požehnaně, jsou moc hezké a také inspirující, takže už se těším, až bude trochu hezčí počasí a někam také vyrazím. Nechápu, jak se můžete vyznat v těch kytkách, v broucích, motýlech... To vážně obdivuji. Mějte se hezky a budu se těšit na další fotogalerie.
B.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »