Jdi na obsah Jdi na menu

 


PR Karlov a PP Horní Karlov

Zdejší lokalitu navštěvujeme pravidelně každým rokem a ani letošní rok nebyl výjimkou. Vyrazili jsme sem přesně v polovině února a sněženky už byly... a nejen sněženky.

Zájemce o informace k této lokalitě odkazujeme na naše dřívější fotogalerie, např. sem

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Rok 2018 - pozitivni zmena

(Marek, 8. 4. 2018 17:27)

Na Karlov jezdím už hodně dlouho, rok co rok mi však připadal výskyt sněženek horší a horší. Co jsem ale viděl při mé návštěvě na konci března, to mi vyrazilo dech. Bílé koberce sněženek byly úplně všude, dokonce i v nově založených lesích, které v nedávné minulosti projezdila těžká technika. Měl jsem z toho dobrý pocit. A ještě jeden postřeh, přibyly zde nové informační cedule, konkr. u posedu nad hrází rybníka Horní Karlov.

Kolo

(Marek, 18. 4. 2016 18:33)

Letos jenom jedna návštěva Karlova? Opravdový sněženkový boom nastal až tak v závěru první březnové dekády.
To kolo připevněné na torzu stromu už jsem viděl loni. Já tedy překvapený nebyl. Novinkou z mého pohledu tak byla aspoň alej podél cesty, která se svažuje od samoty Karlov k východu. Jednou to tady (snad) bude hezké.

Re: Kolo

(Ivča + Jirka, 21. 4. 2016 23:30)

Ahoj Marku,
díky za doplňující info a užívej jara. ;-)
I+J

Karlov

(Jirka V., 13. 4. 2016 11:30)

Ahoj,
koukám, že už se probouzíte ze zimního spánku. ;-)
My jsme zatím ještě na žádném výletě v přírodě nebyli, ale o to víc jezdíme po soutěžích (MČR Praha, velikonoční taneční "maratón" v Berlíně, Plzeň). Tak aspoň občas vytáhnu nějaké loňské obrázky. :-)
Krásné jaro Vám oběma přeje
Jirka

Re: Karlov

(Ivča+Jirka, 17. 4. 2016 18:56)

Ahoj Jirko,
my už těch výletů pár zvládli, ale dávám to hlavně teď na na facebook. Pokud chodíš, tak najdeš na: https://www.facebook.com/jiri.nemecek.547 většina příspěvků je veřejná, takže by ses tam měl dostat. Určitě sem ale budeme přidávat, a to dle toho, jak budeme stíhat. K tobě nakoukneme. ;-)
Tak hezké jaro a protanči se i k fotkám ;-)
J.

Re: Re: Karlov

(Jirka V., 18. 4. 2016 18:16)

Ahoj,
na facebook nechodím, na to opravdu nemám čas. Jsem rád, že stíhám aspoň jakžtakž řešit flowerchecker a atlas rostlin na nahuby.sk. Ale třeba se k Vám někdy mrkne Verunka, ta je na FB registrovaná.
Jirka

Re: Re: Re: Karlov

(Ivča + Jirka, 21. 4. 2016 23:28)

Už se stalo ;-)